Tro och hoppas är allt vi kan

Om en timme ungefär böjar dansen. Spelar Veronica Maggios om och om igen, fick skivan av brorsan igår. Satt ute och åt frukost och pratade i telefon typ hela morgonen, så jag blev helt rödprickig på armen, haha. Men det är så himla skönt ute! Jag praktiskt taget bor i mina shorts. Nu måste jag kila. Ha det.

Hoppas ni gillar milkshakes...! Världens bästa födelsedag!


Hello beautiful!
Det här har vart en helt underbar födelsedag, 15 bast! Berättar mer om dagen sen, då har jag nog bilder också. Massor har jag gjort och vart med om iaf! Älskar mina tjejer!Nu ska jag gå och sminka av mig och sen sova. Imorgon är det dans som vanligt men sen på eftermiddagen kommer vi ha lite släktfika och så.

Fina sång....


Underbar!

Jag är så glaaaad


Äntligen är jag frisk! Har suttit och sett barnen i huset mitteomt springa runt på trädgården och varit glada som barn ska vara hela påsklovet, medans jag själv har varit sjuk och själv inte kommit mycket längre än till läkaren, men nu kan jag äntligen också vara ute i våren! När jag kom hem idag från praon var jag jättesugen på glass, men vi hade ingen. Tror ni man kan få önska sig lite sorbet hemma imorgon? Jag fyller ju år då ju så det är väl rätt så rättvist tycker jag! Mm, hallon och citronsorbet...
Praon ja! Först åkte jag och Frida till Kofi på Briger Jarlsgatan där vi ska praoa, fast sen efter någon timme sa de till oss att vi skulle gå till det andra på Drottninggatan istället, för att de behövde hjälp där. Det komiska var att jag hade varit och frågat om prao där nån gång tidigare och då sa de att de inte tog in praoelever där. När vi var där fick vi göra lite allt möjligt, sen efter ett tag kom en killa från Waynes bredvid (samma kök) och sa att de behövde hjälp de också, så då fick jag gå dit och hjälpa till, också, haha. Efter lunch fick jag gå dit igen och diska bort två stora diskberg. Nu vet jag alltså allt om hur man gör toasts och diskar på Waynes. Den ni! Vi fick sluta vid tre och då gick vi och köpte strumpbyxor. Imorgon tänker jag köpa glass!

Clara och jag dansar och bakar till......


PROUD MARY!!

Da da dam da da dam da da da da da da da da dam


Gräset grönare på andra sidan



Sitter i min älskade fotölj och kollar lite bloggar och lyssnar på musik på youtube igen (...) eftersom mitt spotify inte fungerar. Det har typ inte gjort det på typ en månad nu. Jaja, youtube funkar, det som är dåligt är att det laddar så man får vänta flera minuter. Fast när det laddat klart spelas Lars Winnerbäck och då blir allt bra igen. Förutom att jag fortfarande får drömma om att kunna få sjunga med för halsen säger fortfarande ifrån. Alltid något att klaga på... haha. Nejnej, det finns mycket att vara glad för, till exempel att det bara inte ens är 6 skolveckor kvar innan sommarlovet!!!

Have you met the crazy hat lady?



Fortfarande sjuk....


Hej på er alla där ute i sommarsolen. Min feber far hej vilt och den ger sig verkligen inte, och så har jag fått nån konstig hosta också, min hals dödar mig. Jag vill ju va ute och träffa kompisar ute i solen, men icke. Jättehärligt. Verkligen. Men jag har bestämt mig att vara frisk imorron. Så, nu vet ni.
Lyssnar på massa gammal youtube-musik. Och hostar i takt.

Pigg och frisk




Jag har varit och sovit hos kompisar hela helgen. Därför har jag inte bloggat nåt alls. Och nu sitter jag som vilken hösäck som helst med feber, jag som tyckte jag var så duktig och både dansade och sprang igår. Så nu har min kropp sagt ifrån. Jag mår jättedåligt. Teet jag dricker smakar uschfyblä och det känns som om hela mitt huvud håller på att mosas ihop. Jättekul.
I fredags sov jag iaf hos Matilda och kollade på film men både va jättetrötta och somnade typ direkt.  Hos Clara kollade Hanna och Clara på Bert medans jag låg bakom och försökte sova.... Det gick som det gick.
Nu ska jag äta glass för att få bort den äckliga smaken i munnen.


Måste kila och kolla på min syrras konsert, men nu så...

Sitter och sjunger med till Veronica Maggio. Igår hade jag värsta må bra-dagen! Haha, allt kändes helt underbart. När jag kom hem kollade jag på Dear John också, det blev inte i lördags (eller när det nu var...). Den var ganska bra tycker jag.


Jag har slitit ut så många skor i en stad ingen längre bor


Nejmen vilken trevlig söndagseftermiddag!!!

Sitter och läser en bok som jag hållit på med i typ ett år (haha)? Om fem minuter ska jag ner och ta ut middagsmaten ur ugnen. Idag har jag rensat hela min garderob och sprungit fram och tillbaka till spegeln och provat massa kläder hit och dit. Så nu finns det massa plats för alla nya kläder jag går och suktar efter, och det är ju jättekul ju. Radion har stått på hela dagen också, jag och NRJ passar mycket bra ihop. Och han på Lugna Favoriter har sagt minst tiotusen gånger att det har ju varit en jättehärlig söndagseftermiddag!
Nej, nu ska jag springa ner och ta servera lite middag till min trevliga familj.

Blond och blåst

Sitter och chattar med Clara och lyssnar på massa olika musik på både radion och datorn. Efter dansen gick jag och vi till centrum och åt glass. Vi hyrde film sen också, Dear John. Då vet ni vad jag kommer göra i kväll Men jag ska försöka lägga mig ganska tidigt ändå, jag har typ inte sovit nånting helt i onödan den här veckan.
Han på Rix FM tycker vi har haft en fin eftermiddag tillsammans, men nu gör han ändå slut mig mig, snyft. Aja, ja kommer nog över det. Vi passade aldrig riktigt ihop ändå tycker jag. Om sanningen ska fram så har jag vart lite otrogen, med NRJ. Nej, vårat förhållande var aldrig riktigt hundra. Jag och NRJ har mer samma smak.

Grace Kelly




Mika - Grace Kelly

Vi är barn, vi kan allt.

Okej, nu kanske jag inte har bloggat särskilt mycket de senaste dagarna (eller innan det heller), men det har ju såklart varit mycket i skolan. Jag menar inte alls negativt, det är kul att lära sig nya nya saker. Det känns som det nyss var Februari och jag tycker det har gått väldigt fort. Det var ju nyss kallt och snöstorm liksom. Och på den här tiden har vi fixat en hel del prov, läxförhör och en massa andra grejer. Time to be imponerad! Och allt har vart kul också, när man alltid har alla underbara kompisar från den bästa klassen i Sverige.
Vad vi har kvar på terminen:
-En vecka innan påsklovet
-Påsklov
-Två veckor prao
-En liten konsert med canadensarna
-Vårkonserten
De är inte mycket att skryta med va? Det fixar vi lätt. Nu kommer den där tiden när vi ska sjunga alla sommarsånger och snart kommer blommorna. Sen kommer det efterlängtade sommarlovet och konfalägret. Åh, de ska bli så kul. Lycka.

Friday, friday....



Hey friends. Igår var det skola såklart, och jag gjorde religionsprovet. Det kändes skönt att få det överstökat. Sen när vi hade slutat hoppade vi hopprep (heja, heja) och sen gick vi till centrum och fick se världens skönhet: Clara hade klippt sig och det är så himla snyggt! Sen efter ett tag åkte jag hem, men då blev ja typ på blähumör av okänd andledning. Sen åkte jag till Clara igen och vi var DJs på hennes brorsas fest. Vilket drag det var! Man fick ju knappt plats själv på dansgolvet.... (hosthost). Tjingeling.

Underbart är kort

Nu är jag hemma och helt utmattad efter konserten som vi hade nyss med AF. Men det var såå kul! Haha, ja kommer sakna dom små faktiskt.. haha. Och jag förstår inte varför jag inte går och lägger mig? Sminkborttagningsmedlet kallar nu hörrni.

Hemma igen



Tjenare mannen!
Nu är jag tillsist hemma från en härlig vecka i fjällen med kompisar. Har mest åkt slalom men igår körde vi lite snowboard, och hejochhå. Jag sitter då alltså här med träningsvärk i halva nacken och ryggen och fetaste blåmärket över halva benen. Fast jag är ändå sjukt stolt över mig själv för att jag fixade att åka upp i den där hemska knappliften typ två och en halv gång, sittliften hela vägen upp och kunde åka ner hela mellanbacken. Allt den andra gången någonsin som jag åker. Applåder till mig!
Sitter och sjunger med till We Are The World 25 nu. Älskar när Celine Dion sjunger!

RSS 2.0