Nu tar vi oss igenom ett år till!


Slumpad bild. Älskar er♥

Nyårslöften som jag kommer på nu:

- Försöka sprida positiv energi så mycket som möjligt
- Ta en dag i taget
- Inte bygga upp för höga förväntningar (men önska kostar ingenting)
- Fortsätta med mitt godisförbud. Kanske klarar man ett helt år?

En av mina nya droger


Du vet hur allt ska bli nu, allt är sagt, luften är ren

Du frågar "Tog du dom med storm ikväll?"
Jag kommer faktiskt inte ihåg
Men mina fingrar säger att det var ett segertåg

Du säger jag kan bära väskan, ge den till mig


Dom senaste två dygnen har varit underbara. Mycket roligt har hänt, och en annan sak som är så fantastiskt så jag inte vet vad jag ska göra. Eller nej inte bara en, utan flera stycken, men som har med samma sak att göra. Haha, nu är jag hemlighetsfull va? Det här är nog ett av dom bästa sluten på ett år någonsin!  Nej, men igår till idag kollade vi på film och sov över hos Clara. Eller ja, sova och sova. Vi dygnade, så vi var vakna 24 timmar i sträck. Vi snackade, åt knäck, Matilda slog i cp-nerven, la oss i snön... Och massa annat som jag faktiskt inte alls kommer ihåg. Eller jo vi skrattade åt verkligen allt ett tag. Så det var roligt. Och jag har faktiskt inte sovit något alls sen jag kom hem, är konstigt nog inte trött alls. Så nu ska jag ta vara på den lilla energin som finns kvar och ställa mig i köket och baka (nähä?!). Oj, långt jag skrev nu då.

Saker som cirkulerar runt i mitt huvud just nu

En gammal tant åker förbi på gatan med skidor. Nyss blev jag rädd för jag fick ett sms. Jag sitter och fryser på mitt rum för elementen är inte på och jag har glömt bort hur man sätter på dom. Jag har inte sovit mer än en och en halv timme sen klockan nio igår morse. Oohh, nu började en ny låt på spotify. Shitos vad det är kallt! Don't look back in anger - Kärlek. Det är konstigt att jag är hungrig, men jag kom nyss på att klockan är ju nästan halv tre. Nej nu gick halsbandet sönder, tur då att man är händig. Nu kommer ännu en människa förbi på skidor, en gubbe den här gången.

Lugnet efter stormen

Så sitter man här vid datorn igen. Ska ner och äta frukost, sen göra mig iordning och åka och träffa Clara i centrum. Vi ska hyra film och lite sånt sen ska vi gå hem till henne och snacka


Hur får man tag på två fransmän i stockholm?

Nu har vi bara två punkter kvar Matilda! Kanske dom svåraste... :/ Menmen, vi är kan allt, vi är barn. Nu ska jag fortsätta hoppa av lycka! Hejdå.

Önska kostar ingenting


Liten tös på lucia. Vet inte om jag ska gilla bilden eller vad? Haha. Bild lånad av Julie.

Daniel Norberg♥


Daniel Norberg♥

1337 timmar, exakt.


(och för er mattesnillen, 8 veckor)


Vi samlar bockar


Tjenis. Var med Matilda idag och kryssade för en liten del av listan. Bara två punkter kvar nu! Imorron kommer hon hit också så ska vi baka macarons. Jag tror bannemej vi klarar det här! Eller vad säger ni?

Fin sång

Once upon a time I was falling in love
But now I'm only falling apart
There's nothing I can do
A total eclipse of the heart

JAG SKA TILL GÄVLE!!!!!!!



JAG SKA TILL GÄVLE!!!?!?!?! Åh vad jag längtar!! Fick det i julklapp igår så den 22 januari så ska jag till Läkerol Arena i Gävle med pappa! Shit vad jag är glaaaaaad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kakmonster...



Julen är snart över kan man väl säga, men jag tänker inte sluta baka för det! Fick en muffinsbok med jättesöta muffins och underbara muffinsformar (som jag faktiskt önskade mig) så imorgon ska jag nog ta och ställa mig i köket igen. Ska skriva om det jag fick också men det orkar jag inte just nu, gör det imorgon. Så.. God jul och godnatt. Pözz

Det är julafton idag!


Min kamera, mina damer och herrar. Hej skarpa bilder. Ponchon kommer från hm och är jättemysig! Har på mig den nu. Yes. Nu ska jag bege mig ner till köket och göra iordning fika, pepparkakscupcakes ftw.

En av mina (för det mesta) trogna vänner!



Vill tillängna det här inlägget till min fina kompis, som jag härmed döper Agda. Vi har gått igen om mycket tillsammans, en polare som hänger med mig överallt.  Agda klarar allt. Tillochmed att bli tappad på motorvägen när man får motorstopp (det var inte mitt fel...) och hon ställer för det mesta upp för mig. Självklart pratar jag om min mobil. Vi har känt varandra nu i två år, tre månader och fjorton dagar. Ibland är hon lite seg, ibland funderar jag faktiskt till och med om det skulle sitta fint med ett par dagar på phsyket. Men innerst inne så älskar jag henne något enormt och skulle inte kunna leva utan henne. Inte ens en dag. Därför oroar jag mig lite inför konfalägret i sommar. Man får inte ha nån mobil med sig och det är tre veckor... Vad vore jag utan Agda? Ja, antagligen en social människa. Kort och gott, jag älskar min mobil Agda.




Jag vet, visst är vi fina tillsammans?

Julafton!


Together there’s nothing that we can’t face


Bakabakabak


- Pepparkakscupcakes med vit chokladfrosting
- Apelsintryfflar
- Polkagrisbark
- Choklad med kolafyllning

Goodbye Norma Jean, though I never knew you at all you had the grace to hold yourself


Hejjagvillbarasägaattjaggillarminafinakompisarväldigtmycket. Väldigtjättemycketfaktiskt! Visstärdomskitsnygga?

Daniels dikt:

Man handlar, man letar, man tittar!
men ingenting vettigt man hittar!
Två böcker till Sven?
till priset av en?
En låda med färdiga snittar?

En hästsko, en hylla, en tratt?
En lampa ifall det blir natt?
En kniv som är till,
För att finhacka dill?
En onödig uppblåsbar hatt?

Nej, inget av detta är rätt!
Men svaret på frågan är lätt!
Det bästa att skänka,
När julgranen blänka:

IDOL-TURNÈNS STÅPLATSBILJETT!

http://www.ticnet.se/search.php?tm_link=tm_homeA_header_search&language=…


Snälla Tomten?


Jag älskar vintern, men det är inte kul när man får vänta på bussen i en halvtimme.


Bild lånad av Julie!

Hjälplöst förälskad, obeskrivligt tagen

Har inte ätit frukost än. Jag älskar lov! Man kan ta det lugnt som helst. Men faktiskt kommer jag sakna skolan lite, att ha dom här sista veckorna där man inte gör något alls på lektionerna. Om tre veckor kör vi igång igen med tio prov i veckan och att aldrig hinna sova. Men det ska vi inte tänka på nu. Har fortfarande inte kollat på betygen.
Sen ska jag julhandla med hanna, men det går segt för vi vill till olika ställen. Bläbläblä.


Dagens jullåt:


Owl City - Peppermint Winter

Nu börjar vi närma oss början av sjutet slutet av början

Shit det är bara två dagar kvar i skolan innan lovet. TVÅ DAGAR. Det är görlite ju! Hej å hå här går tiden fort. Imorron har vi sovmorgon till tjugo i tio och sen kommer Clara hit och så ska vi öva till på tisdag. Lite småpirrigt måste jag säga att det är men det ska bli jättebra det här. Yesbox.

Vad man gjorde för att hålla sig vaken


Björn Gustafsson


Men vi missade den bästa:

Punkt. Punkt. Punkt.

Den senaste veckan har varit helt sjuk. Förra fredan gick klassen två luciatåg. Tråkigt nog så hade jag börjat få ont i halsen redan på morgonen, men några halstabletter senare så funkade det att sjunga ändå.
Lördag morgon var det rep til luciakonserten. Då mådde jag så dåligt att jag fick sätta mig ner hela tiden och sinte sjöng alls. På kvällen var det två konserter och det gick bra, faktiskt. Kkunde sjunga då, höhö.
På söndagen hade vi två luciatåg på operan, men det ojbbigaste var på måndagen. Då hade vi sju (tror jag) luciatåg på arton olika ställen. Man satt och åkte fram och tillbaka mellan stan och förorten hela tiden. Kände mig helt utpumpad efteråt. Mellan allt det här har jag lyckats hinna med att baka massa till julfeten som var igår. Älskar er tjejer.
Sen efter det skulle jag sova över hos Matilda. Eller ja, sova och sova. Vi skulle ju dygna (listan)... Men jag somnade runt halv fyra nån gång när vi kollade på Bert. Vi vaknade vid elva-tiden och gjorde glass. Fast usch vad jag inte var sugen på socker då. Sen blev jag hämtad vid tolv och det var tänkt att jag skulle till Maja och baka men jag var så himla trött och seg och ville bara sova. När jag kom hem bara låg jag i soffan och ville typ bara dö. Sen märkte jag att jag hade feber... Jag har pressat mig själv för mycket på alla sätt i flera dar. Det var min vecka det.


Jag kan spela alla dom här låtarna *stolt*


Kärlek


Hade typ glömt lite hur underbar han är♥

I natt tänker jag på dig.
I natt är allting lätt
och tiden går rätt.
Den går för att vi ska mötas igen.

If God was to describe you, where would he begin?


When you tell the world you're mine - Björn Skifs och Agnes Carlsson

Asså, ja. Du spelar roll

Igår med Clara var jättekul. Hon är lite underbar, den flickan. Vi, eller okej hon, köpte massa julklappar. Jag köpte bara massa till mig själv, haha. Ett par strumpbyxor och en svart stickad tröja. Det behövde jag faktiskt verkligen (höhö).
Pappa kom in för ett tag sen och sa att han hade hört av mamma att jag skulle baka scones, så nu ska jag släpa mig ner och baka lite frukost. Haha, det blir sjunde gången jag bakar den här veckan. Är inne i nån period nu eller nåt. Aja, nu måste jag kila för jag skulle vara klar när han kom hem. Men jag älskar att baka!

I go wherever you will go



Tjaa! Snart ska jag dra iväg till stan och möta upp Clara så ska vi julshoppa. Ska prova den där underbara plommonlila sammtesklänningen från hm. Sitter och kollar på låtarna från Idol igår. Minnah gick vidare, som jag hade hoppats. Älskar hennes röst. Skulle typ göra vad som helst för en sån bra röst.
Tåget går om ungefär em timme så nu ska jag göra mig klar och äta så jag slipper stressa sen. Kommer väl hem sen nån gång och då blir det bloggning. See ya.

Jag börjar ge upp hoppet...

Ibland hoppas man i onödan.

Pride (in the name of love)

Idag var dagen bra. Fick tillbaka matteprovet och är ganska nöjd. Har franskaprov imorgon också. Har pluggat en del, men var kvar i skolan för länge så... Jaja nu pluggar jag i alla fall rumpan av mig! Apropå franska, vi hade vikarie idag på franskalektionen. Hon såg precis ut som en pepparkaksgumma, bjöd oss på pepparkakor, hette Anna (Annas pepparkakor), hennes brorsa hette Nisse (tomtenisse) och dom bakom oss åt pepparkaksdeg. Oh my god! Höhö. Nej, nu måste jag slita mig från er underbara och dammsuga mitt rum och trycka in ännu mer franska.

Always look om the bright side if life



Nu sitter jag på mitt skrivbord och kollar ner på alla små människor som går omkring därnere på gatan och gör grimarser åt dom, haha. Sånt som bara jag kan. Tyvärr tänker jag inte bjuda på nån nu. Eller ja, tolka som ni vill. Det blir nånting att se fram emot i alla fall (hej jag är normal). Har precis bäddat sängen, sånt man brukar göra precis innan man går och lägger sig.
Igår gick jag och Matilda hem till henne och gjorde perfekta cupcakes. Dom blev seriöst perfekta. Vaniljcupcakes med nutellafyllning och vit chokladfrosting. Najs, eller hur? Dom blev jättefina faktiskt. Det var jättemysigt. Härlig tjej, den där Matilda!
Och idag är det ju 1:a december. Det var 16 minusgrader när jag stod och väntade på bussen som var 10 minuter frösenad imorse. Det betyder att vintern är igång på riktigt. Jättekul, men ändå jättejobbigt när man knappt kan andas utan att håret fryser till is...


Jag behöver ingen, men jag behöver dig

Dagen idag var bra. Har fått tillbaka både prov och uppsats (provet igår) och jag kan väl inte säga att jag är missnöjd. Vi hade inget klassråd, utan vi satt och lyssnade på en tjej fårn Litauen som snackade om hur jobbigt det var där utanför staden, och visst ville man göra nånting för att hjälpa till. Då kan vi ju vara stolta över att vi samlade in massa pengar med skolan i våras till dem. Jag tror till och med att våran klass samlade in mest pengar av alla. Yeah.
På fredag är det franskaprov, så nu jag har suttit och pluggat massa i flera timmar. Blir lite plugg imorgon också. Haha, pluggis. Nej men jag har ganska lätt för språk så jag tror det kommer gå ganska bra.
Förlåt för dålig bloggning! Måste verkligen bättra mig. Berättar om vad jag gjorde igår senare, så håll utkik, moahaha.

Hallå där döda lilla blomma

<3

RSS 2.0