Diss.

Shit, vad irriterad jag blir! Sitter och kollar på Kenza&Tyra show men det skiter sig hela tiden och nu har jag sett reklamen för nån parfym sjuttiotolv gånger och blir bara ännu mer sur för varje gång jag ser den. Bra där. Nej, men jag tror inte jag är den enda som sitter och surar framför datorn nu, haha.
Nu ska jag ge det en sista chans men sen går jag nog och lägger mig. Nån gång måste man ju sova. Byebye.

Yes!


Den här bilden kändes så sjalvklar..! (?)

Wihoo, besöksrekord idag. Nästan så många läsare att det skulle va lite pinsamt att säga.
Nu sitter jag och pluggar engelska. Och lyssnar på musik. Och smsar. Wow, det här låter ju riktigt bra Emma! Nu måste jag fortsätta med mitt superpluggande. Byebye.

Ska vi köra på en dagens låt?

Nä, kanske inte. Men här kommer en i alla fall:

Oh Susie - Secret Service

Who I am, who I'm not and who I want to be.


Jag och Matilda igår. I kärlekstunneln om någon undrar, haha.


Tråååk!


Shit vad det är tråkigt att plugga.

Pluggis!


Random bild x)

Vad gör jag nu då? Jo, nu sitter jag och pluggar till religionsprov på tisdag. Wohoo. Har kanske inte gått så superbra hittills, men nu ska jag köra på igen efter lunchen (?).
Det är ju inte så mycket vi ska kunna, typ nio sidor, skönt. Vi skulle ju haft svenskaprov imorgon också men det blev framskjutet till nästa vecka, tror jag det var.

Aja måste gå nu. Byebye.

Jag vet inte vad jag ska göra...

.

People will be people, always.

Tjenis! Nu ska jag snart mot Johanna och sen till grönan! Det ska typ regna idag också, haha.
Johanna och Clara!

Time, time and time again.


Haha, bäst!

Görna Lund imorgon!



Äntligen ska Clara och Johanna ha sin fest! Vi ska ju till Görna Lund och sen sover vi hos Johanna. Så det blior alltså inte någon bloggning imorron, förutom kanske, kanske, kanske blir ett inlägg på morgonen. Men antagligen inte.

Idag har jag varit i skolan, och det var väl okej. Men det var bara första halvan som var där för den andra halvan var på exkursion, och jag är ju egentligen med i den gruppen... Men jag var i alla fall med några och vi hade håltimme så då drog vi till donken!


You say sit down, it's just a talk.



Idag var jag med Matilda, Frida och Hanna och vi körde sms-roulette (stavning?). Eller vi tog varandras mobiler och skrev, men Hannas mobil blev mobbad för ingen fattade hur man skrev, haha. Touch-mobiler ni vet. Vi håller oss till våra gamla knappmobiler vi. Fast jag behöver en ny... Ifall ni undrar asså, haha.
 
Imorron ska jag va med Hanna och några fler antagligen.
Nu måste jag fixa mig och sova. Godnatt bloggen.

Dethärmedrubrikärsvårt.

Förlåt för att jag inte har bloggat. Men jag har haft ett socialt liv. Fast idag var jag hemma och sjuk, men det räknas inte. Nu ska jag fortsätta med mitt roliga liv. Hejdå.




Why are you bringing me down, man?



Haha, kommer ihåg när jag lyssnade på den här när jag var liten. Gillar den!

Will never look back, never look down.

Sho! Nu är jag hemma och fixar lite grejer för idag. Ska iväg på dansen om typ 2 timmar, och sen ska jag hem till Hanna. Måste köpa strumpbyxor också.. Jag ska få ihop det. Vilka stora problem jag har här i livet, haha. Nämen nu måste jag gå och frotsätta fixa. Ses.


Föralltid och förevigt.


Tre av mina fantastiska kompisar! Emilia, Hanna och Frida

RSS 2.0