Tisdag 26 juni

Hello peeps! Nu är jag på Claras landställe och vi har precis sett på The Tourist. Tidigare idag var vi ute och sprang, så båda två är helt slut. Efter vi sprungit badade vi i havet, vilket var liiite kallt. Vi har fått promenader och ätit jordgubbaroch bara haft det jättemysigt. Hoppas ni har det bra! Puss!

Everything about you, everything that you do

Helloo guys! Just nu sitter jag och kollar på Live DVD'n med världens bästa killar för femte gången och är hur glad som helst. Om en halvtimme kommer Clara för att hämta upp mig, och så ska vi åka till hennes landställe där jag ska vara i några dagar. Det betyder att jag inte kommer uppdatera jättemycket, men kanske inte jätteskillnad från nu eftersom appen krånglar (förlåt om jag tjatar). Hoppas ni har det bra i alla fall, så hörs vi snart. Puss!

Glad midsommar!

Glad midsommar allihopa! Jag har firat med kompisar och badat massor. Vi har också kollat på massa filmer, som vanligt, haha. Bland annat John Tucker must die, som alltid. Fotat har jag också, så ni får kanske se lite senare. Idag så ska jag baka cupcakes som ni ska få se bilder på senare också. Ha en fortsatt bra midsommarhelg! Puss!

Liten dvärgbiff

Hej! Som sagt så krånglar blogg.se-appen, så jag kan inte ladda upp bilder när jag bloggar från mobilen. Anyway, igår var jag och Hanna och såg LOL. Den var jättebra, vill se den igen! Såå många snygga killar!! Killen som spelade kill-huvudrollen var sååååä snygg! Och matteläraren, som  är med i Gossip Girl. Akshshjhsjsb!! Innan bion var vi runt och kollade rean, och jag köpte en jättesöt mintgrön kjol på BikBoks rea! Jättenöjd!

Onsdag 19 juni

Blogg.se-appen fungerar inte, och om jag försöker blogga från hemsidan på mobilen går det inte att ladda upp bilder. Det är därför bloggningen är som den är. Och jag vill inte sitta vid datorn hela dagarna heller, så det får bli så här.
Hur som helst, hej! Hur har eran dag varit? Själv så har den varit så där hemma-mysig som den får vara ibland. Jag vaknade vid 12 och gick upp och gjorde pannkakor till frukost/lunch. Efter det la jag mig i soffan och kollade på filmen One Day. Den var bra, kanske inte den bästa filmen jag sett, men absolut sevärd. Så se den, om ni vill, haha. Sen så har jag ätit glass och bara tagit det lugnt!

Snabbinlägg


Hejhej, hörni! Det här blir ett snabbinlägg, för om tre minuter ska jag snöra på mig skorna och åka till Clara för en myskväll med tjejerna. Dagen idag var jätte mysig, var med Clara i stan och vi pratade massor. Som det ska vara helt enkelt. Ikväll blir det som sagt häng med tjejerna, och vi ska laga middag och ha det trevligt. Nu ska jag kila, hörs sen. Puss!

Godmorgon!



Godmorgon, gullungar! Klockan är lunch nu, och dagen har redan hunnit bli grym! Vaknade vid åtta och åkte till läkaren för att ta blodprov. När jag kom hem hade Niall och Josh (deras trummis) börjat med en live twitcam, så den har jag kollat på nu i en och nen halv timme. Gjorde min dag! Skulle kunna sitta här och fangirla massor nu, men det vill ni kanske inte, så ni slipper. Eller så kanske ni vill det? Kommentera isf, haha!

Nu ska jag bara äta lunch, sen åker jag och möter upp Clara i stan. Vi ska gå runt och köpa lite grejer här och där, och sen på kvällen ska vi hem till henne och äta. Måste kila nu så jag hinner, men vi hörs mer under dagen. Puss!

Du är så bra

Älskar dig

Jag älskar er


Ni kommer alltid finnas kvar. 96 musik, kärlek upphöjt till 30.

Söndag 17 juni


Haha, var tvungen att tänka efter vad det var för veckodag. Tappar helt tidsuppfattningen under loven. Igår bloggade jag ingenting för att jag och min lillasyster hade Emma-Tilda-dag, vilket betyder att vi gjorde saker tillsammans hela dagen. Vi åt, bakade massor och kollade på film, så det var mysigt. Idag skulle vi egentligen åkt till landet, men eftersom det bara regnar stannar vi hemma. Får se vad jag hittar på, förhoppningsvis träffar jag någon. Nu ska jag ner och äta frukost, haha. Puss på er!

School's out!



Hejhej! Idag har jag faktiskt hunnit göra massa saker. Gick upp vid sju för att gå på min lillasysters skolavslutning. Både jag och mamma grät när barnen sjöng Vi Är Blommor. Sen var det tårtkalas i klassrummet. Efter lunch åkte jag in till stan och träffade Gabbe och Hanna för att gå i massa affärer. Gabbe köpte upp halva stan, haha. Själv så köpte jag ingenting, jag la bara undan en tröja som jag förhoppningsvis ska köpa imorgon. Nu ska jag städa och sen blir det pizza!

Sexy and we know it


Ska du krascha, ska du göra det riktigt snyggt.

Första dagen på sommarlovet idag då. Har inte gjort så värt mycket, bara vart hemma och gjort lunch. Nu ska jag till centrum och köpa lite grejer. Ikväll är har vi tjejerna picknicken som vi har varje år. Det blir mysigt! Visstja, jag bloggar från den nya versionen av blogg.se, och den vill inte kunna ladda upp några bilder. Jag kommer ju såklart försöka lära mig det nya så fort som möjligt, men tills dess får de bli såhär, haha.

Sista dagen

Nu vart det klart då. Hej då, grundskolan. Ingen skola, vad ska jag nu göra på dagarna? Det känns tomt. I feel nothing (som Carrie sa). Jag vet ju inte vad som väntar mig i höst. Sitter för sista gången på bussen som tagit mig till och från skolan i sex år. Sorgligt inlägg, haha. Hur det än blir i höst tror jag jag kommer trivas!


Karlsbron











Blandat från när vi var på Karlsbron och annat i Prag för några veckor sen.

Jag har så himla söta vänner!


Snart kommer tjejerna och vi ska ut och grilla! Mysigt värre, liksom! Vi hade niornas lunch idag, vilket betydde att vi kom till skolan bara för att äta lunch, haha. Imorgon är det skolavslutning, vi får se hur det blir. Det som är bra är att vi har sommarlov efter det. Hur härligt som helst!


96 musik


Jag älskar er så mycket. Nu kör vi, sista vårkonserten!

WOLO!

Egen.


Vårkonserten

Hejhej, nu sitter jag på bussen mot första repetitionen inför konserten imorgon. Vi ska repa nu i två timmar ungefär, och sen två rep i eftermiddag också. Sen är det två timmar för middag innan konserten sätter igång. Kommer inte blogga mycket mer idag, eftersom jag inte vill missa något idag. Men vi hörs igen snart!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1675366/images/2012/pic_206187520.jpg" class="image">


Kanske 20 stycken svampbobbar

Tjoo. Är hos Hanna nu. Dagen har varit grym! Tjejerna har varit här och vi har ätit massa och badat i poolen och sen bara hängt! Mobilen dör snart så vi hörs mer imorgon.

Från balen i torsdags.


Shorts mania...

Och jag som lovat mig själv att inte skaffa mig några shorts i sommar... Hade sex par i vintras, och nu har jag nio. Det lyckades jag ju bra med, haha. Idag så blev jag med mitt nionde par shorts, gjorde lite byteshandel med Gabbe! Hon ska få något från mig senare. Shortsen jag fick är mellan perikorosa och röda, och jättefina! Tack så jättemycket, Gabbe!


Balen!

Sitter hemma hos Matilda nu och äter frukost med dom bästa tjejerna. Valen igår var underbar, alla var så himla fina och maten var jättegod. Men det bästa var limon som vi åkte dit i. Underbart, alla fick typ världens adrenalinkick! Nu ska vi kila till skolan för våran sista riktiga skoldag innan sommarlovet. Ciao!


Nationaldagen

Sitter nu på tåget in mot stan med Frida, Clara, Emilia och Johanna. Vi ska in dit och sjunga!
Auditionen igår gick bra. Jag missade mmågra grejer men det kändes bra annars i alla fall! Efter det gick jag och Clara hem till henne och hämtade packning och gick sen till Johanna, där alla tjejerna var. Vi kollade på The Last Song och jag grät som en liten gris, haha. Jag sov i en liten soffa så nu är min kropp död, haha. Men får väl ta det lugnt när jag kommer hem i alla fall. Hörs senare!


MATILDA <3


Tisdag 5 juni

Vi har engelska nu, och fick gå ut och jobba så nu är vi ute solar eftersom vi är klara. Efter skolan ska jag nog hem till Clara så ska vi tagga dansaudition. Sen sover vi hos Johanna med tjejerna! Ska försöka uppdatera mer under dagen. Puss puss!


Måndag 4 juni

Gick precis på bussen på väg till skolan nu. Innan dess stod jag och väntade i kylan och frös fingrarna av mig för att kunna kolla twitter, haha. Efter skolan idag ska jag direkt hem och göra klart en inlämning till matten som ska vara inne imorgon. Sista plugget innan sommaren alltså! Tagga!


Så. Fruktansvärt. Bra.


Up all night

Nu är jag hemma hos Sandra med Hanna och vi kollar på Up All Night Live Tour för andra gången! Har ätit massa godis så nu känner jag mig som en liten boll som kommer rulla hem sen, haha. Men YOLO, eller hur?


Sweet 16!


GRATTIS HANNA! Hoppas din dag blir helt amazing! Älskar dig, fina du!

Fredag 1 juni


Två veckor sen, tagen av mig.

Det blev ingen student för mig idag, för när jag var på väg hem hade jag fått jätteont i huvudet igen, så jag var istället hemma och vilade. Nu håller jag på och redigerar massa bilder från datorn, så snart kan ni räkna med massa nya bilder, woho! Imorgon fyller min lillasyster år så på morgonen kommer jag gratta henne, och sen får jag väl se vad som händer resten av dagen. Hanna fyller ju år också! Värsta födelsedagsdagen liksom!

Kladdkakebak, jao!


Du var känslosvall, jag var känslokall.


Asså haha


Fredag 1 juni

Nu är jag på bussen på väg till skolan! Har blivit bättre nu, vilket är jätteskönt. Har både ekonomiprovet och en svenskaredovisning som ska göras idag, så det är ju bra att jag mår bättre. Vill inte skjuta upp något, det blir alltid bara jobbigt.
Efter skolan åker vi väl till centrum som vanligt, men vid fyra ska jag vara hemma för då ska familjen på student.
Nu ska jag av bussen och ut i regnet igen. Hörs senare.


RSS 2.0