Alla små fina blommor smyckar marken och grillen är framme nu. Det är sommar!




Sol, kyrkfika och nu ska jag sova.


Har precis kommit upp till mitt rum efter att ha kollat på tv med familjen och lagat mat innan det. Åt gjorde vi också. I morse när jag vaknade gick jag ner och åt frukost, och sen gick jag ut med min bok och la mig på studsmattan och läste i typ en timme. Det var helt underbart! Det är ju så varmt ute nu! Jag var i kyrkan också inför konfirmationen, och sen var det fika med saft och kakor. Bilden är en jag tog i eftermiddags i trädgården. Jag har visst fått det från morfar, det att jag fotar blommor hit och dit hela tiden. Kärlek.

Om jag älskar den?


Måndagen vecka atron


Tjena folks. Sitter och läser nu i min deckare som ska vara klar till nästa vecka då jag antagligen ska få redovisa om den på svenskan. Praon idag gick bra, fast jag var så hääääääär trött. Det var gansk lugnt med gäster så det var härligt. Vi fick sluta vid två och då drog jag till drottninggatan för att byta några grejer som var fel storlekar, men efter att ha vart inne i tre H&M så hade jag fortfarande inte fått tag på det jag ville... Sen så har jag haft värsta sötsuget ända sen lunch, så när jag kom hem bakade jag chokladbollar. Och så har vi cheescake i frysen också, ooh... Fast först måste jag läsa minst 30 sidor (heheh, smygstart) i boken först, punkt.

Barfota fötter genom hela stan

Tjenis. Imorse tog jag bussen till Clara och där var jag nästan hela dan. Hade shorts, hej värme! Vi åt god lunch och sen kilade vi iväg till lidl och köpte jordgubbar som vi åt med socker och mjölk. Gah, vad det var gott! Nu sitter jag och kollar i min bok med massa coola cupcakes som jag fick av Matilda och Emilia i fredags. Ballish.

RSS 2.0