Som du sa det kan va svårt att bli riktigt nöjd


Lyssnar på Lars Winnerbäck och Elvis nu. Och så är jag jätteglad för nu har jag fått praopappret påskrivet. Jag ska praoa på café alltså. Rätt skönt faktiskt, typ en sak mindre att tänka på nu.
Juste, i onsdags var det soaré med klassen och alla var jättebra. Jag är jättenöjd själv också. Vi är bäst.
Om några timmar ska jag på dansen med Clara så det blir kul. Eran carebox är nog full för den här gången så nu ska jag gå.

En bild som gör dig glad


Hon i baren räknar kassan och vakterna går runt och flyttar bord


Dagen har vart bra. Men nu är det ju loooov! Å va jag ska sova! Efter skolan gick vi till centrum och Sean Banan intervjuade mig och Clara. Sen köpte jag två par fjäderörhängen, ett par turkosa och ett par gula. Gilllla.


Asså dom här klänningarna asså...


Fast i den gråa beige. Jag dör.

GRATTIIIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!!






2 november





Jihooo! Idag fyller Daniel år!! Grattis på 21årsdagen! Haha :D

När du har vunnit försök kom ihåg mig då.


En bild från en tid du saknar


Sommaren...

En bild från i somras


Sommaren...♥ Och picknicken, seriöst en av årets bästa dagar!

Ännu en så länge vän, ännu mer för länge sen



Jag seriöst ÄLSKAR den här låten!!!

100 dagar (2400 timmar)... exakt, på minuten


En person som alltid ställer upp för dig


Då vill man skrika börja om och stanna kvar, men vem hör en sådan sliten kommentar? Inga svar

Gick upp hur tidigt som helst i morse, men sen kom jag på att vi ju börjar tjugo över nio. Så har typ gjort ingenting i nån timme och ska snart gå till bussen. Men nu lyssnar jag och sjunger högt till Lars Winnerbäcks Under månen. Älskar.
Sen tycker jag ni ska titta på den här (de går inte att bädda in, så det får bli en länk istället). Daniel är rösten till killen längst till vänster!


En bild på dina närmaste


Mina fina vänner. Tack för att ni alltid ställer upp, stöttar, skrattar med en. Deler glädje och sorg (som Matilda sa). Får en på bättre tankar när man är nere. Finns alltid där. Flickorna på bilden är dom finaste som finns. Älskar er!

Aldrig har det varit så underbart att tappa andan


Du är underbar!♥

En person som är snygg


En bild på det ballaste du äger


En ovanlig bild


Never shout never - Your Biggest Fan♥


Sooovmorgon i mitt hjärta


Sitter framför datorn och lyssnar på Never Shout Never och chattar med Matildisen. Sovmorgon there is! Om några minuter måste jag gå men nu har jag inget vettigare att göra förutom att välja strumpor. (?) HAHA! det var kul. Ojsan nu måste jag gå ner, heeeejdå!

...drink your bl-o-o-o-o-o-o-o-d



Igår, typ.

En bild på dig själv


Min hand ser ju lite spännande ut, hah.

I try to stay awake and remember my name



Förlåt för inga intressanta inlägg den här veckan, men skolan har typ vart mitt liv. Inte4 för att jag har mycket emot att va i just skolan, men läxor... blä. Förutom skolan då? Jo i söndags var jag med familjen på fotoshoot, med sminkning och massa olika bakgrunder och olika kläder och massa sånt! Kanske visar någon om ni har tur (och jag kommer ihåg)? Sen var det ju som sagt skola och skkola och massa skola till. Men sen, igår, var det äntligen fradag! Vilket vetyder Hannas överaskningsfest! Alla var helt hyper och hade längtat asmycket, haha. Sen bakade jag tårta och fixade typ hela veckan med det också, så det har inte funnits mycket tid till andra bloggen heller, tyvärr.
Sen så igår ringde någon med dolt nummer till mig och jag trodde det var Matilda eller nån. Men sen när den börja prata var det nån kille som kallade sig något konstigt, och han sa att jag hade sagt att hans gäng var bajsigt, och att han skjuter dom som säger det. Och jag trodde de var Max eller nån som busringde, men sen fråga jag och Matilda om det var han och han sa att han inte hade ringt. Då blev jag asrädd. Plus att vi var hos kompisar och skulle gå hem när det var jättemörkt.
Oj hjälp vad det blev långt, haha. Nu ska jag ner och baka bröd, tjohoo!

En person som du vill vara med

Gissa, typ.

En bild som påminner dig om gamla tider


Hahaha omg, titta så små dom är..! Liksom.

Du och en klasskompis


Älskar dig fina unge! Och för er som undrar, så är den nya listan redan längre än förra årets! Förutsägbara jävlar vi är liksom.

En bild på din vardag


Bild från i höstas nån gång.. Då jag hade så där långt hår liksom.. haha. (Det var kul)

Men du får mig känna mig sjukt speciell. Nananana..


RSS 2.0