Birthday kid.


Nu är jag FJOOOORTIS!!!

Supersocial!


It's an old story.


Hoodtröja: GinaTricot, Linne: H&M, Strumpbyxor: H&M


JAG SKA SE BOUNCE I GLOBEN!!!



Jaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fivehundredtwentyfivethousandsixhundred minutes.


Jag på Kreta för några år sen. Vad liten jag var!

Hanna och jag spenderade dan med att störa Johanna och Clara med att sjunga "Phineas och Ferb"- introt. Hanna and Emma goes geeks!!!
Badminton imorron, jippi!!!

Ge mig tips om hur bloggen kan bli bättre i en kommentar i något inlägg. Bilder? Mode? Roliga historier? Jag vet inte, vad som helst! (Jag blir inte ledsen om du skriver att jag ska publicera något "i mindre skala", jag blir bara glad för att du delat med dig av din åsikt)

Puss!

A mighty heart.

Igår satt jag uppe och kollade på den här filmen, det blev just därför inte så mycket bloggning. Den var ganska bra. Den höll dock på ganska sent och jag var supertrött! Men jag lyckades hålla mig uppe för jag ville ju se hur den slutade!?
Filmen handlar om Mariane och Danny Pearl som är i Pakistan. Danny försvinner spårlöst när han ska intervjua Schejk Gilani och Mariane måste ta hjälp av polis och både inhemsk och amerikansk upprättelsetjänst för att hitta sin man.

Filmen får 4 toast av mig!


Vi krossar er nästa torsdag!

Idag var vi och bowlade på jympan. Killarna slog oss med 9.25 poäng i snitt... Vi kommer kämpa oss upp och vinna nästa vecka, lita på det!

När jag tänker på dig flyger jag upp till himlen.


If you take my hand i will show you the way to my house.


Clara och Hanna som finns ute på Cape Verde och Schweiz... turgummor!

Vi fick sluta innan lunch i skolan så tjejerna och jag gick till donken och åt. Sen gick vi runt lite och hade inte så mycket annat å göra, så vi satte oss vid scenen och snacka(?) Men sen såg vi att man kunde vinna presentkort i hela centrumet på 1000kr om man hittade alla 10 påskäggen som fanns ute i olika skyltfönster, så vi delade upp oss haha(!) och hittade alla äggen. Jippi!


Whaaat?


Ingen kommentar!!!

Hur tänker ni nu?

Har ni hört att SF börjar tillverka 3D-linser till dem som inte tycker om glasögonen? Man får då en röd lins och en blå lins att sätta i ögonen. Sicken snygging man blir då...? Läs mer här.

RSS 2.0