You only live once


Torsdag 31 maj

Är hemma idag också, för jag är fortfarande sjuk. Bättre att stanna hemma och vila upp sig, än att vara i skolan och vara lite halvsjuk resten av terminen. Så just nu sitter jag med min andra kopp te och pluggar ekonomi till provet imorgon, då jag förhoppningsvis kan gå till skolan igen. Ciao!

Gammal bild från i höstas, lånad från Gabbe.


Du vill föreviga allting


Woop woop!


Jalla jalla

Nu har jag precis blivit lämnad ensam och ska sitta och vänta på dom som ska springa är tillbaka. Överallt är det tjejer med prinsesskronor, rosa tyllkjolar och så har till och med jag sett en tjej som ska springa i en kattdräkt, haha! Äter vindruvorna som ska finnas kvar tills dom anda är tillbaka. Haha, det kommer inte finnas nåt kvar om en halvtimme typ. Peace out!


Världens finaste


My heart's a stereo

Nu ska jag kila iväg till min systers skola och kolla på när hon ska spela fiol. Jag kommer säkert träffa barnen jag praoade hos (praoade i en 6-årsklass i samma skola där hon går i vintras) också, vilket blir roligt. Efter det åker vi in till stan för att möta upp dom andra som ska springa ikväll. Jag kommer såklart inte springa, så istället kommer jag sitta och vänta och kolla när dom springer i mål. Efter det bjuds det på picknick, så det blir nog mysigt!

Fem snabba om mig

image description

-Jag är 16 år och går i nian. I höst börjar jag alltså gymnasiet, vilket jag tycker är både kul och asläskigt!
-Jag är rädd för såna där snurrdörrar som brukar finnas vid ingångarna till olika centrum. Springer alltid igenom den, för jag tror jag kommer bli mosad och  dö, typ. Seriöst, det är något av det läskigaste som finns!
-Jag är en directioner, alltså hardcore-fan till One Direction. Jag har sett dem sammanlagt åtta gånger, senast för bara två veckor sen ungefär. Dom betyder allt för mig.
-Jag älskar vindruvor! Kan verkligen äta hur mycket som helst!
-Jag älskar att sjunga och sjunger nästan hela tiden. Och så dansar jag fyra gånger i veckan också.


Funny little world


Sitter hemma i min ensamhet och lyssnar på musik och ska snart gå ner och steka pannkakor till lunch. Så mycket bättre än skolans gegga till mat! Efter det ska jag läsa ekonomi till provet på fredag. Känner att jag har koll översiktligt, så det känns ju bra i alla fall.

Gjord av mig och Sandra


Ojdå!

Nämen kolla här då! Vem är det som är inne och bloggar igen! Nu blir jag ju nästan lite stolt över mig själv här. Har spenderat kvällen framför datorn och tv'n. Näst sista avsnittet av Desperate Housewives var det, och ja, jag grät. Nästa vecka kan jag inte ens föreställa mig, haha.
Jag mår fortfarande lika dåligt (men gå och lägg dig då, Emma!) så jag kommer inte gå till skolan imorgon, vilket gör att jag missar en exkursion och våran sista slöjdlektion. Men det får lösa sig ändå, jag får gå dit nån annan dag och jobba istället.


Heeeeej!


Nu fick jag helt plötsligt för mig att blogga, så då gör jag det. Det vore ju kul att blogga ofta, som typ vilken blogg som helst, men om jag känner mig själv rätt så kan det här bli det enda inlägget det närmaste halvåret, haha. Idag gick jag hem från skolan vid lunch, för att jag hade ont i halsen, vilket jag har fortfarande, men nu också ont i huvudet. Tjoho! Och imorgon var det ju tänkt att jag skulle springa Vår Ruset med mina kompisar men det lär väl inte kunna bli av. Just nu sitter jag och skriver på en grej, och snart ska jag börja plugga till ett prov jag har på fredag. Kanske kommer jag blogga mer, vi får se. Puss!


RSS 2.0