.

Halli hallå! Sitter och försöker skriva nåt kul nu men det går inte särskilt bra... Bara massa strunt.

Peace, love & ice cream.


Har du blogg?


Kommentera det här inlägget med din blogg eller hemsida om du har någon.


Daniel Norberg♥

Tillägnas Matilda!


Matilda, jag kom på att vi måste fixa allt på våran lista! Jag har den i väskan, haha. Våra macaroner ska bli perfekta den här gången, haha. Onödigt inlägg.

The first step is the hardest

Sitter och sjunger med till Don't look back in anger med Oasis. Nyss bakade jag kladdkaka och lillasyster hjälpte till. Haha, hon åt mest bara smeten(?). Min kamera funkar inte för batterierna läckte när jag skulle ladda dem. Nu sjunger Daniel Wait. Kärlek.

Kolla!

Emma du vet: Vilket av dina framträdanden är du mest nöjd med? Kram<3

Daniel:
 
hej!   jag är nog mest nöjd med High and dry faktiskt. Jag hade hållt så låg profil hela slutaudition att jag bara var med i tv ca. 20 sekunder på 3 avsnitt av Idol. Jag var väldigt mycket av en bakgrundsfigur. Under sommaren började jag förstå att om jag ska komma någonstans så måste jag bjuda mer på mig själv och visa mer vad jag kan. Så jag kom från ingenstans och juryn blev imponerade av min falsett. Det kändes hur bra som helst.  :)  men jag har fått superbra kritik från juryn varje gång utom att glorious var ett dumt låtval och att rösten inte höll till den här sista låten.  Så jag är nästan nöjd med alla framträdanden :)    kram

Daniel svarade på en av mina frågor! Glädjerus!

Igång


Nu är chatten med Daniel igång! ♥

Om och om igen


Igår var en deppdag, idag är en deppdag


Såhär känner jag mig nu

If i could turn back time...


Fan, det blev fel. Daniel tro på dig själv, du kommer lyckas, jag vet det.

Bara hjärta


Xperia X10



Här är då mobilen som jag funderar på att vilja ha, haha. 8.1 megapixel kamera har den. Kollade lite och jämförde med de andra Xperia-mobilerna och märkte att den varken har timer, tidtagarur eller anteckningar. Ajdå, haha. Men det kanske kommer ännu en Xperia-mobil som är mycket bätter innan jag ska köpa en.

Bästa vän. Syster.


Tack för att du finns, underbara vän.

Jag är skitsur och ledsen samtidigt

Nu behöver jag skriva av mig!

Kollade du på idol igår? Om inte, finns det ingen anledning för dig att läsa det här.
Daniel åkte ut. Jag röstade på Daniel mer än jag någonsin har röstat på någon någonstans.
Först får man reda på vilka som sitter säkert och vilka som hänger löst och då får mötas i en duell. De två blev Daniel och Geir. Daniel är en 20-årig kille som har gjort sig känd via youtube-videos men inte var så etablerad innan Idol. Hans jobb innan han sökte var att rulla mattor, inte särsklilt glamoröst. När tv4 ringde upp honom och bad honom söka sade han upp sig från sitt jobb för att satsa på sin karriär inom musiken.
Geir däremot, en man på 47 år, har en mycket mer innehällsrik karriär. Visste ni att han har stått på scenen i Eurpvision Song Contest sex gånger för både Finland och Norge? Senast var för bara fem år sedan, år 2005. Du kanske inte heller visste att han har sjungit med Toto, eller att han har spelat in massa musikvideor? Och sist, men inte minst. Han har spelat in tre skivor. En man som redan är etablerad, och som framför allt redan har spelat in massa skivor ska inte få vara med i en musiktävling där förstapriset, det alla kämpar för, är ett skivkontrakt. Känner du dig inte skyldig, Geir? Själv tycker jag att det här är helt fel! Det är som att Martin Stenmark eller nån annan svensk artist skulle vara med i finska Idol.
Daniel Norberg borde ha fått stanna kvar. Han hoppade, körde inte på safe hela tiden, och det var väldigt modigt! Han släppte allt och bara körde. Det syns att han älskar att stå på scenen och det är det han förtjänar att få göra också. Igår kväll tänkte jag och kom fram till att om inget skivbolag tar tag i honom så startar jag eget. Jag kan bli den yngsta producenten i Sverige. Annars vet jag inte vad jag gör.


Daniel Norberg - Who says

Jag kan inte säga det blev som det blev igår kväll. Det finns inte på min lista.

Jag fattar det inte, seriöst


Talang!

punkt




Daniel Norberg♥

Aldrig ska jag sluta älska dig


Bild lånad av Julie.
Imorgon är det sista dagen innan en veckas lov! Ska bli skönt att slippa läxor och prov för åtminstone en vecka. Har haft massa prov, men jag tänker inte klaga för det blir ju ganska viktigt i slutändan (haha). Jag går och lägger mig snart, måste fixa lite grejs bara. Hare gött!

Detta fält måste fyllas i


Trodde aldrig jag skulle falla nån sån här poncho men den här var faktiskt riktigt snygg. Jag gillar den bruna färgen och knapparna på sidan. Gillart!

.

Sitter nu och tänker på att jag borde gå ner och börja med maten, men jag orkar verkligen inte resa mig upp från stolen. Det blir nog ceasar-sallad om vi har allt. Annars har jag ingen aning.

Lite nytt är nog trevligt!


*Delete*


Nämen, godkväll folket! Jag har ändrat headern nu, ser ni väl. Den är nog bara tillfällig (säger vi) och den är ju lite roligare än den förra på ett grässtrå, haha.

Liten trevlig truddilutt så där


Ibland är det härlligt att inte höra vad man tänker



Oj hoppsan.. Där försvann den eftermiddagen. Jag har suttit och pluggat historia nu några timmar och kommer fortsätta om en liten stund. Det känns ganska bra. Jag kan det ganska bra nu, tycker jag! Det är typ om orsakerna till franska revolutionen.
Juste, mamma köpte kudden som jag visade för några dagar sen idag. Den var faktiskt ganska cool tycker jag, haha.
Nu sitter jag och med radion på högsta volym och lyssnar på Time of my life med Black eyed Peas. Underbart!

Något jag saknar...



En grej jag faktiskt verkligen saknar är seglingen. Jag var på läger i somras och jag vill bara dit igen. Faktiskt, det är konstigt. Jag saknar att sitta på en nyriggad båt och bara kunna segla vart som helst. Jag går inte på segling längre, men i nästa sommar ska jag på konfirmationsläger med segling som inriktning(?). Det ska bli jättekul och jag träffar massa nya människor.


Det är en vanlig dag och jag är glad.


Gammal bild som fanns på datorn
Idag har jag vart i skolan och vi fick tillbaka våra matteprov. Jag är rätt nöjd, fick mvg. Sen var det som vanligt, inget speciellt. Sen tog jag bussen hem och proppade i mig nyttigt mellanmål (smoothie!) och nu sitter jag och klinkar på gitarren men ska fortsätta plugga snart. Har typ fyra läxor tills imorron och prov på onsdag, lyx.

Känn dig som (h)Emma


Vad tycker ni? Ska jag köpa den här kudden? Höhö, det passar ju in på mig. Wow.


Oj...

Oj, jag har inte bloggat så mycket, har jag märkt. Det är mycket i skolan och jag har kemi-prov imorgon så jag sitter och pluggar för fullt just nu. Jag kan väl vara lite snäll och ge er en liten saga, tönt som jag är.


Just let love be your guide my friend.


Rosa Bandet!



Var nyss inne på Rosa Bandets hemsida och kollade lite på vanliga saker man kan köpa och samtidigt stödja Cancerfonden. Här är bara tre av sakerna. Jag behöver ju en ny mascara så jag ska nog köpa den på bilden, för jag har velat pröva den ändå. Och ett nagelack också kanske.. haha.

I know I'm not perfect. But at the end of the day, who is?


Jag älskar dig bästa vän♥

M.A.T.I.L.D.A



Var med Matilda och några fler idag! Men det har ni nog redan läst på hennes blogg. Nu håller jag på och fixar det sista till imorron. Byebye.


But never look back cause' I'm down but not dead.


Mario Kart Love Song♥

RSS 2.0