Tävling

Jag är med i en tävling på Lovisas blogg, där man kan vinna en OnePiece från www.chillunited.se.

Kärlek



"You're only as tall as your heart will let you be
And you're only as small as the world will make you seem
When the going gets rough and you feel like you may fall
Just look on the brightside - you're roughly six feet tall."

På högsta volym

Nu lyssnar på nrj på nrj. Snart ska jag gå till bussen som går om 6 minuter. Sen när jag kommer hem ska jag baka lite och plugga massor. Tjoho! Nu ska jag dra. Ha det.

En helt vanlig dag.


Idag var det engelskaprov, de gick bra (hoppas jag). Efter skolan har jag faktiskt inte gjort nånting alls, haha. Så himla härligt! När mamma kommer hem igen ska jag baka småkakor. Nu sitter jag och kollar på massa olika youtubeklipp (liv). Nej nu ska jag kila ner och baka. Ha det.

The stars lean down to kiss you


Sitter och chattar med lite människor. Ute är det hur härligt som helst. Som jag har längtat efter våren. Snart kan man ju gå omkring i shorts och ballerinaskor ute. 
På tisdag är det prov igen, så nu ska jag en en gång ta tag i pluggningen.

I would, I would, I would, I would


Är det bara jag som tycker det känns helt fantastiskt att det är söndag imorron? Asså, att vara ledig då, menar jag. Jag är faktiskt redan lite trött, så jag går nog och lägger mig snart.

Ja diggar bilden.


Lyssnar på musik på youtube. Mitt spotify är hela bengbeng så det är bara grått och man kan inte lyssna på nån musik eller nånting.
Nu sitter jag i mjukisbyxor och tjocktröja och har värdens äckligaste paprikasmak i munnen. Eller inte paprika, paprikapulver var det ja. Tuc, ni vet. Vi köpte det, jag och Matilda, innan vi var och fotade. Nu sk jag äta.


Yours are the sweetest eyes I've ever seen


. . .



Att vara högst uppe i Eiffeltornet och kolla ner på alla små mini-människor och leksaksbilar.
Att bara gå någonstans, sätta sig på ett litet café och äta croissanter.
Att bli alldeles döv när man sitter på tunnelbanan.
Att kunna gå genom hela Champs-Élysées drömma sig bort i alla skyltfönster.
Att äta nybakta baguetter till frukost på något litet fik precis intill Notre Dame
Jag vill till Paris.

Jag och tekniken

Sitter och skypar med Frida och Hanna. No, nu försvann dom..? Nej, nu ringer Hanna igen. Fast jag har ingen aning om hur man får in videon.. Hej-jag-känner-mig-superteknisk.


Blöblablå


Och här sitter jag och misslyckas hitta nån bra bild... Kom hem från stan för ett tag sen där jag var med klassen och övade med två klasser från Adolf Fredriks musikklasser. Vi ska ha konsert med dom om några veckor och det var ganska kul faktiskt. Fast när vi skulle hem snöade det massor och det var inte särskilt kul när man gick där med vårjackan, haha.


Säg mig vad vi väntar på


Idag var jag med Clara och Hanna hos Clara. Sen åkte vi hem till Mårten och spelade monopol i fyra timmar, haha. Nu sitter Clara ooch läser massa från spanskan och jag fattar inget, haha.

Studiedag, wohoo!

Tjenis! Nu sitter jag och kollar på massa youtube-klipp med Harry Styles medans Clara och Hanna kokar fullkornspasta. Dom är visst jättehungriga men jag är inte alls hungrig, haha. Ilandsproblem! Wahh.. nu koka pastan över och Clara tappar köttbullar över hela köket! Smidigt värre här hos oss, i nästa program!

Cheatercheaterbestfriendeater

Studiedag imorron. Lovely. Idag var vi på KTH för kvartsfinalen i Teknikåttan, som vi gick vidare till för ett tag sen. Vi kom tvåa i våran grup så vi gick inte vidare, men jag tycker dom tre som tävlade för vår klass var grymma ändå!
Fatta, det är plusgrader ute och man kan faktiskt se riktigt gräs ibland. Wohoo.
Just nu sitter jag och läser lite och lyssnar på musik på spotify. Visste ni att Eric Saades Popular ligger 34 på toplistan? Innan de har jag drogat spelen som finns på datorn. Haha, liv?

Idag är det bra

Sitter och lyssnar på härlig musik och tuggar sönder läppen nu för jag har inget att göra. Hanna gick nyss. Vi har bakat rulltårta och sjungit alladin på singstar så jag fått ont i hela käken. Bra där. Bläbläblä. Men gissa vem som var bäst varenda gång? Moi! Applåder till mig!

Skolaskolaskoooolaaa


Hola, snart ska jag gå till bussen. Eller den kommer om 20 minuter men aja. Lyssnar på Happy Ending med Mika. Den är kul. Sen efter skolan ska ja hem och plugga svenska för vi har två prov och en läxa den här veckan. Tjofsan, nu måste jag gå. Ha det.

RSS 2.0